Οι αρχές μας...

Επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό

Στη DRAXIS πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι η καρδιά της εταιρείας και εκείνοι που δημιουργούν την αξία της. Αυτοί βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας. Η επένδυση στους ανθρώπινους πόρους και η δημιουργία μιας ομάδας με υψηλή λειτουργικότητα είναι και μακρόχρονη και απαιτητική διαδικασία. Ενδυναμώνουμε και παρακινούμε τα μέλη της ομάδας μας ούτως ώστε να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διατηρούμε ένα περιβάλλον εργασίας ευέλικτο και φιλικό που εμπνέει αυτοπεποίθηση.  Στόχος μας είναι να αποτελούμε προορισμό για ανθρώπους με πάθος, ταλέντο και ενθουσιασμό για τη σύγχρονη τεχνολογία στον περιβαλλοντικό τομέα.

Βιωσιμότητα & Εταιρική Ευθύνη

Δυο σημαντικές έννοιες για τη DRAXIS που αφορούν όλα τα μέλη της ομάδας μας. Δεν είμαστε μόνο υπεύθυνοι απέναντι στους εταίρους και τους πελάτες μας, αλλά επίσης και απέναντι στην κοινωνία και στον πλανήτη μας. Τόσο η συνολική μας επίδοση και η λειτουργία της εταιρείας, όσο και οι λύσεις που αναπτύσσουμε αποδεικνύουν πόση σημασία έχει για εμάς η ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και η προστασία του περιβάλλοντος. Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αποτελεί μονόδρομο.  Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και στην αριστεία των εργασιών μας και εφαρμόζουμε αξιόπιστες διαδικασίες και μεθοδολογίες. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και οι περιβαλλοντικές επιδόσεις της DRAXIS πιστοποιούνται κατά ISO 9001: 2008 (Διαχείριση Ποιότητας) και ISO 14001: 2004 (Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης).

Έχουμε κοινό όραμα

Η κοινή μας κουλτούρα, στόχοι, όραμα, αποστολή και δεοντολογία, καθώς και οι ευκαιρίες κατάρτισης και προσωπικής ανάπτυξης που παρέχονται στη DRAXIS είναι εμφανή στις επιδόσεις μας. Η προσήλωση όλων των συνεργατών στις εταιρικές αξίες και φιλοσοφία είναι ύψιστης σημασίας.

Επενδύουμε στην Έρευνα & Ανάπτυξη

Για εμάς η περιβαλλοντική τεχνολογία πάει χέρι-χέρι με την εταιρική ανάπτυξη και την έρευνα. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό με ευρύ φάσμα επιστημονικής εξειδίκευσης σε επίπεδο PhD και MSc, μας επιτρέπει να επενδύουμε στη δική μας έρευνα, ούτως ώστε να βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Έτσι, σε συνδυασμό με την ενεργή εμπλοκή μας σε ερευνητικά Ευρωπαϊκά και Εθνικά έργα, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και υψηλά τεχνολογικά πρότυπα.   

Σεβόμαστε τους πελάτες μας

Τα θεμέλια της επιτυχίας είναι οι υγιείς και μακροχρόνιες εταιρικές σχέσεις. Αφοσιωμένοι στις βασικές μας αξίες, αντιμετωπίζουμε τους πελάτες και τους εταίρους μας με σεβασμό και ήθος. Το γεγονός αυτό επαληθεύεται από τις μακροχρόνιες και ισχυρές σχέσεις που έχουν οικοδομηθεί μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της DRAXIS.

Έλα στην ομάδα μας

Όσο η εταιρεία μας αναπτύσσεται, η ομάδα μας μεγαλώνει.  Αναζητούμε διαρκώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και πάθος για την τεχνολογία. Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος μιας τέτοιας ομάδας, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσεις μαζί μας! Μπορείς να ενημερώνεσαι για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας μέσα από την ιστοσελίδα μας, τους λογαριασμούς μας στα social media, ή μέσω του https://draxis.workable.com/.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ